Pokaż uproszczony rekord

Życie Weterynaryjne

dc.contributor.authorWeiner, Anna
dc.contributor.authorSkowronek, Martyna
dc.date.accessioned2025-10-07T11:29:40Z
dc.date.available2025-10-07T11:29:40Z
dc.date.issued2025
dc.identifierhttps://dspace.piwet.pulawy.pl/xmlui/handle/123456789/845
dc.identifier.issn0137-6810
dc.identifier.urihttps://zycie-weterynaryjne.pl/wp-content/uploads/2025/04/ZW_nr_4_2025.pdf
dc.description.abstractThe proteins in the nutrition for farmand pet animals are used fromcereals, legumes, and animalby-products. Animal by-product-derived hydrolysed proteins couldbe used as flavorings, functionalingredients, or amino acid sourcesin animal feed and food technology.This paper aims to discuss theapplications of hydrolysed proteinsderived from animal by-productsfor animals. Available scientific dataindicate that hydrolysates of animalby-products have promisingapplications in animal nutrition asagents improving feed palatability,exhibiting immunomodulatoryeffects, stimulating growth, or asa source of essential amino acidsor nitrogen, or as a source ofmolecules with bioactive potential.
dc.language.isopolski
dc.publisherKrajowa Izba Lekarsko-Weterynaryjna
dc.subjecthydrolizaty białkowe
dc.subjectpasza
dc.subjectprodukty uboczne pochodzenie zwierzęcego
dc.titleZastosowanie hydrolizatów białkowych pochodzących z ubocznych produktów pochodzenia zwierzęcego w żywieniu zwierząt
dcterms.bibliographicCitation2025 nr 4 str. 30-36
dcterms.titleŻycie Weterynaryjne
dc.identifier.doihttps://zycie-weterynaryjne.pl/wp-content/uploads/2025/04/ZW_nr_4_2025.pdf


Pliki tej pozycji

PlikRozmiarFormatPrzeglądanie

Nie ma plików powiązanych z tą pozycją.

Pozycja umieszczona jest w następujących kolekcjach

Pokaż uproszczony rekord