Państwowy Instytut Weterynaryjny - Państwowy Instytut Badawczy

    • Zaloguj
    Zobacz pozycję 
    •   Strona główna Repozytorium
    • PIWet - PIB
    • Publikacje
    • Zobacz pozycję
    •   Strona główna Repozytorium
    • PIWet - PIB
    • Publikacje
    • Zobacz pozycję
    JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

    Zastosowanie hydrolizatów białkowych pochodzących z ubocznych produktów pochodzenia zwierzęcego w żywieniu zwierząt

    Życie Weterynaryjne

    Thumbnail
    Data
    2025
    Autor
    Weiner, Anna
    Skowronek, Martyna
    Metadane
    Pokaż pełny rekord
    Streszczenie
    The proteins in the nutrition for farmand pet animals are used fromcereals, legumes, and animalby-products. Animal by-product-derived hydrolysed proteins couldbe used as flavorings, functionalingredients, or amino acid sourcesin animal feed and food technology.This paper aims to discuss theapplications of hydrolysed proteinsderived from animal by-productsfor animals. Available scientific dataindicate that hydrolysates of animalby-products have promisingapplications in animal nutrition asagents improving feed palatability,exhibiting immunomodulatoryeffects, stimulating growth, or asa source of essential amino acidsor nitrogen, or as a source ofmolecules with bioactive potential.
    URI
    https://zycie-weterynaryjne.pl/wp-content/uploads/2025/04/ZW_nr_4_2025.pdf
    Zbiory
    • Publikacje [672]

    DSpace software copyright © 2002-2016  DuraSpace
    Kontakt z nami | Wyślij uwagi
    Theme by 
    Atmire NV
     

     

    Przeglądaj

    Całe RepozytoriumZbiory i kolekcjeDaty wydaniaAutorzyTytułyTematyTa kolekcjaDaty wydaniaAutorzyTytułyTematy

    Moje konto

    Zaloguj

    Statystyki

    Przejrzyj statystyki użycia

    DSpace software copyright © 2002-2016  DuraSpace
    Kontakt z nami | Wyślij uwagi
    Theme by 
    Atmire NV