Pokaż uproszczony rekord

Hodowca drobiu

dc.contributor.authorWeiner, Anna
dc.contributor.authorKwiatek, Krzysztof
dc.date.accessioned2024-11-27T12:13:36Z
dc.date.available2024-11-27T12:13:36Z
dc.date.issued2024
dc.identifierhttps://dspace.piwet.pulawy.pl/xmlui/handle/123456789/736
dc.identifier.issn1425-963X
dc.identifier.urihttps://www.portalhodowcy.pl/czasopisma/hodowca-drobiu/hodowca-drobiu-archiwum/518-hodowca-drobiu-2-2024
dc.description.abstractZagrożenia związane z zapewnieniem bezpieczeństwa pasz mogą pojawić się na każdym etapie procesu produkcji. Mogą one także wynikać z możliwości umyślnego lub przypadkowego wprowadzenia do pasz zakazanych mączek mięsno-kostnych, przetworzonych białek pochodzenia zwierzęcego, substancji niepożądanych i innych produktów wpływających na zdrowie człowieka, jakość i bezpieczeństwo środków spożywczych pochodzenia zwierzęcego oraz środowisko. W tym celu został opracowany system zarządzania bezpieczeństwem przetworzonymi białkami pochodzenia zwierzęcego, kontroli czynników zagrożeń nadzorowany przez organy Inspekcji Weterynaryjnej.
dc.language.isoPL
dc.publisherPro Agricola
dc.subjectPAP
dc.subjectpasze
dc.titleNadzór nad produkcją pasz opartych o białka zwierzęce
dcterms.bibliographicCitation2024 nr 3
dcterms.titleHodowca drobiu
dc.identifier.doihttps://www.portalhodowcy.pl/czasopisma/hodowca-drobiu/hodowca-drobiu-archiwum/519-hodowca-drobiu-3-2024/6241-hodowca-drobiu-3-2024


Pliki tej pozycji

PlikRozmiarFormatPrzeglądanie

Nie ma plików powiązanych z tą pozycją.

Pozycja umieszczona jest w następujących kolekcjach

Pokaż uproszczony rekord