Państwowy Instytut Weterynaryjny - Państwowy Instytut Badawczy

    • Zaloguj
    Zobacz pozycję 
    •   Strona główna Repozytorium
    • PIWet - PIB
    • Publikacje
    • Zobacz pozycję
    •   Strona główna Repozytorium
    • PIWet - PIB
    • Publikacje
    • Zobacz pozycję
    JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

    Nadzór nad produkcją pasz opartych o białka zwierzęce

    Hodowca drobiu

    Thumbnail
    Data
    2024
    Autor
    Weiner, Anna
    Kwiatek, Krzysztof
    Metadane
    Pokaż pełny rekord
    Streszczenie
    Zagrożenia związane z zapewnieniem bezpieczeństwa pasz mogą pojawić się na każdym etapie procesu produkcji. Mogą one także wynikać z możliwości umyślnego lub przypadkowego wprowadzenia do pasz zakazanych mączek mięsno-kostnych, przetworzonych białek pochodzenia zwierzęcego, substancji niepożądanych i innych produktów wpływających na zdrowie człowieka, jakość i bezpieczeństwo środków spożywczych pochodzenia zwierzęcego oraz środowisko. W tym celu został opracowany system zarządzania bezpieczeństwem przetworzonymi białkami pochodzenia zwierzęcego, kontroli czynników zagrożeń nadzorowany przez organy Inspekcji Weterynaryjnej.
    URI
    https://www.portalhodowcy.pl/czasopisma/hodowca-drobiu/hodowca-drobiu-archiwum/518-hodowca-drobiu-2-2024
    Zbiory
    • Publikacje [640]

    DSpace software copyright © 2002-2016  DuraSpace
    Kontakt z nami | Wyślij uwagi
    Theme by 
    Atmire NV
     

     

    Przeglądaj

    Całe RepozytoriumZbiory i kolekcjeDaty wydaniaAutorzyTytułyTematyTa kolekcjaDaty wydaniaAutorzyTytułyTematy

    Moje konto

    Zaloguj

    Statystyki

    Przejrzyj statystyki użycia

    DSpace software copyright © 2002-2016  DuraSpace
    Kontakt z nami | Wyślij uwagi
    Theme by 
    Atmire NV