Pokaż uproszczony rekord

Polskie Drobiarstwo

dc.contributor.authorGrzęda, Karol
dc.contributor.authorBarszcz, Mateusz
dc.contributor.authorKozdruń, Wojciech
dc.contributor.authorNawrocka, Agnieszka
dc.contributor.authorBanaszak, Mirosław
dc.date.accessioned2025-02-18T09:50:38Z
dc.date.available2025-02-18T09:50:38Z
dc.date.issued2024
dc.identifierhttps://dspace.piwet.pulawy.pl/xmlui/handle/123456789/773
dc.identifier.issn1231-0387
dc.identifier.urihttps://polskie-drobiarstwo.pl
dc.description.abstract
dc.language.isopl
dc.publisherPrzedsiębiorstwo Wielobranżowe BEGEPO Sp. z o.o.
dc.subjectprodukcja drobiu
dc.subjectdobrostan
dc.titleObiektywne i faktyczne spojrzenie na produkcje drobiu w aspekcie dobrostanu – cz.I
dcterms.bibliographicCitation2024 nr 4 s. 40-44
dcterms.titlePolskie Drobiarstwo


Pliki tej pozycji

PlikRozmiarFormatPrzeglądanie

Nie ma plików powiązanych z tą pozycją.

Pozycja umieszczona jest w następujących kolekcjach

Pokaż uproszczony rekord