Obiektywne i faktyczne spojrzenie na produkcje drobiu w aspekcie dobrostanu – cz.I
Polskie Drobiarstwo
dc.contributor.author | Grzęda, Karol | |
dc.contributor.author | Barszcz, Mateusz | |
dc.contributor.author | Kozdruń, Wojciech | |
dc.contributor.author | Nawrocka, Agnieszka | |
dc.contributor.author | Banaszak, Mirosław | |
dc.date.accessioned | 2025-02-18T09:50:38Z | |
dc.date.available | 2025-02-18T09:50:38Z | |
dc.date.issued | 2024 | |
dc.identifier | https://dspace.piwet.pulawy.pl/xmlui/handle/123456789/773 | |
dc.identifier.issn | 1231-0387 | |
dc.identifier.uri | https://polskie-drobiarstwo.pl | |
dc.description.abstract | ||
dc.language.iso | pl | |
dc.publisher | Przedsiębiorstwo Wielobranżowe BEGEPO Sp. z o.o. | |
dc.subject | produkcja drobiu | |
dc.subject | dobrostan | |
dc.title | Obiektywne i faktyczne spojrzenie na produkcje drobiu w aspekcie dobrostanu – cz.I | |
dcterms.bibliographicCitation | 2024 nr 4 s. 40-44 | |
dcterms.title | Polskie Drobiarstwo |
Pliki tej pozycji
Plik | Rozmiar | Format | Przeglądanie |
---|---|---|---|
Nie ma plików powiązanych z tą pozycją. |
Pozycja umieszczona jest w następujących kolekcjach
-
Publikacje [617]
artykuły z czasopism