Państwowy Instytut Weterynaryjny - Państwowy Instytut Badawczy

    • Zaloguj
    Zobacz pozycję 
    •   Strona główna Repozytorium
    • PIWet - PIB
    • Publikacje
    • Zobacz pozycję
    •   Strona główna Repozytorium
    • PIWet - PIB
    • Publikacje
    • Zobacz pozycję
    JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

    Metody identyfikacji gatunkowej materiałów paszowych pochodzenia zwierzęcego oraz mięsa i jego przetworów

    Życie Weterynaryjne

    Thumbnail
    Data
    2023
    Autor
    Mazur - Frejowska, Monika
    Skowronek, Martyna
    Weiner, Anna
    Kwiatek, Krzysztof
    Metadane
    Pokaż pełny rekord
    Streszczenie
    Despite the introduction, in 2021, of cross-using processed animal protein (PAP), in poultry and swine feed, there is still a risk of secondary contamination or deliberate addition of an undesirable protein species to the final product. In order to guarantee the safety of the food chain and to eliminate fraudulent practices, it is crucial to carry out perfect laboratory control using analytical methods for the detection and species identification of proteins of animal origin in both feed and food products. This article presents methods routinely used in quality control of feed materials of animal origin as well as of meat and meat products at the Feed Hygiene Department of the National Veterinary Institute in Puławy.
    URI
    https://www.vetpol.org.pl/dmdocuments/ZW-11-2023-11.pdf
    Zbiory
    • Publikacje [640]

    DSpace software copyright © 2002-2016  DuraSpace
    Kontakt z nami | Wyślij uwagi
    Theme by 
    Atmire NV
     

     

    Przeglądaj

    Całe RepozytoriumZbiory i kolekcjeDaty wydaniaAutorzyTytułyTematyTa kolekcjaDaty wydaniaAutorzyTytułyTematy

    Moje konto

    Zaloguj

    Statystyki

    Przejrzyj statystyki użycia

    DSpace software copyright © 2002-2016  DuraSpace
    Kontakt z nami | Wyślij uwagi
    Theme by 
    Atmire NV